Заспокійливий гель для контуру очей Le Petit Marseillais Свіжість Троянди, 15

Крок ставки - 5 грн

Товар продано 2 рази

Ставки приймаються до 25 вер. 14:00


На Кашалоті 3 роки
87 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Дивіться інші мої лоти.Строк до 04.2021.Закрийте очі та відчуйте тепле сонце Провансу, свіже повітря й аромати Середземномор’я. Саме в сонячному Марселі на початку 80-х минулого століття, гуляючи по ринку, француз Бернар Ленгел був підкорений ароматом місцевого мила ручної роботи. Тоді він вже точно знав, що буде робити: познайомити світ із традиціями марсельських миловарів. Сьогодні косметична марка Le Petit Marseillais — одна з улюблених у Франції та популярна у всьому світі. А асортимент компанії з кожним роком розширюється. Заспокійливий гель для контуру очей Свіжість троянди — це тепла й ніжна турбота сонячного Провансу про вашу шкіру.

Переваги продукту

Зволожує 24 ч.

Пом’якшує й заспокоює.

Дарує ефект свіжості.

Не має запаху.

Як діє?

Засіб з рожевою водою має інтенсивні й тривалі зволожувальні властивості, які підтримуються протягом 24 годин. Він має пом’якшувальний, заспокійливий і освіжаючий ефект, дбайливо доглядаючи за чутливою шкірою навколо очей. Гель робить її гладкою й свіжою. Має легку нежирну текстуру.

З чим використовувати?

Всі продукти серії Свіжість троянди відмінно поєднуються один з одним і забезпечують у комплексі чудовий результат. Виробник рекомендує використовувати також міцелярні гелі для зняття макіяжу й вмивання та зволожувальний крем для обличчя.