Захисний крем від вітру і морозу "Кашемір і шовк"

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 31 жовт. 16:05


На Кашалоті 5 роки
152 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Захисний крем від вітру і морозу "Кашемір і шовк"

25мл.Зберігати в холодильнику. Трмін зберігання після виграшу три місяці

Склад:гідролат ромашки;сечовина;гліцерин;аллантоїн;олія жожлба;рисова і кунжуту;каприлік каприл тригліцериди ;ланолін;оливковий емульгатор Олівер;ланолін;вітамін Е;гідролітак протеїнів шовку і кашеміру;еластин;со2 екстракт іван чаю;фолієва кислота;

У зимовий період наше обличчя вимагає особливої ​​уваги, оскільки це відкрита ділянка нашого тіла, яке постійно піддається несприятливим умовам для нашої шкіри.Тому наша шкіра потребує особливого догляду у цей холодний період.

Олія жожоба та олія рисових висівок будуть маютб пом'якшувальний, поживний та захисний ефект на шкіру.

Завдяки тригліцеридам крем краще вбиратися, розподіляться по шкірі.

Вітамін Е виступає в ролі антиоксиданту як для жирної фази так і для шкіри, захищаючи її від вільних радикалів.

Сечовина і аллантоїн підвищує шкірні біодинамічні властивості та повертає гнучкість, еластичність шкіри, відновлює та регенерує пошкоджений епідерміс.

Шовк у засобах для догляду за шкірою:- легко поглинається шкірою, має прекрасні зволожуючі властивості, покращує метаболізм дерми та епідермісу;- живить, пом'якшує шкіру та покращує колір обличчя, утворюючи на шкірі особливу еластичну та ніжну сіточку, яка миттєво підтягує шкіру та надає їй незвичайну пружність та шовковистість;- покращує збереження вологи на поверхні шкіри, що викликає ефект приємного і тривалого відчуття свіжості шкіри;- активізує регенерацію шкірних покривів, сприяє загоєнню ран, рубців, розгладженню зморшок;- усуває лущення та почервоніння, заспокійливо впливає на проблемну шкіру;- захищає шкіру від дії агресивних чинників зовнішнього середовища;- чинить регуляторну дію на рівень меланіну в шкірі;- вирівнює шкіру, зменшує мікрозморшки, шкіра стає більш гладенькою та рівною;- у препаратах для догляду за шкірою, завдяки утворенню плівки на поверхні шкіри, додатково зупиняє трансепідермальну втрату води;- робить шкіру приємною на дотик, гладенькою, забезпечуючи при цьому ефект легкого ліфтингу;

Ефірна олія іланг іланга для обліччя використовується при будь-якому типі шкіри. У сумішах олія спроможна балансувати виробництво себума при жирній шкірі. Прибирає роздратування на сухій шкірі. Пом'якшує шкіру, регулює її зволоженість. Омолоджує, зволожує, розгладжує, «полірує» шкіру. Підходить для догляду за чутливою і пористою шкірою.

Масло іланга усуває вугровий висип, перешкоджає передчасному старінню шкіри, стимулює ріст нових клітин в глибоких шарах шкіри, надає шкірі пружність, оксамитовість і ніжність, знімає роздратування і запалення, має цілющу дію при екземі і дерматозах.

Протеїни кашеміру є найбільш подібними за структурою з протеїнами людської шкіри, тому вони здатні максимально ефективно відновлювати та зміцнювати структуру шкіри, підтримуючи її пружність, загоювати мікротріщини та захищати шкіру від втрати вологи, вітру та морозу.

Корисні властивості фолієвої кислоти для шкіри:

Стимулює регенерацію клітин: Фолієва кислота бере участь у синтезі ДНК, що сприяє оновленню клітин шкіри та уповільненню процесів старіння.

Покращує кровообіг: Вітамін B9 нормалізує мікроциркуляцію крові в дермі, що забезпечує клітини киснем та поживними речовинами, роблячи шкіру більш сяючою та здоровішою.