Як я дорослішаю. Посібник для дівчат.

Стартова ціна - 150 грн

Бліц-ціна - 150 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 3 роки
21 лот

Укрпошта, Нова пошта
Післяплата
Повернення та обміну немає

Про товар

Книга відсканована, прошита на пружині, формат А4, для зручності кожна сторінка окремо, 48 сторінок.

Дорослішати — круто! Але водночас це трішки хвилююче і навіть лячно Як усе це відбуватиметься? Чого чекати? Чи з усім вдасться впоратися? Не хвилюйся! Найкраще, що ти можеш зробити, аби підготуватися до підліткового віку, — це дізнатися, як саме змінюватимуться твої тіло і почуття. Ця книжка — твій провідник у мандрівку дорослішання. У ній просто й зрозуміло пояснюється, як влаштований твій організм і які зміни чекають на нього в найближчі кілька років. А ще тут є безліч корисних порад і підказок, які допоможуть тобі з усім впоратися. Дізнавайся більше про саму себе — і розпочинай новий етап життя сміливо та впевнено!

Розвивальна книжка «Як я дорослішаю. Посібник для дівчат» має на меті підготувати дівчаток до такого складного та важливого для них підліткового періоду. У книжці коротко, але змістовно описано, як працює наш організм, які зміни з ним відбуватимуться протягом підліткового віку, як варто на все реагувати, та чому не треба завчасно боятися. У легкій формі доступно висвітлено найскладніші та найважливіші питання, про які діти можуть соромитися спитати, або на які не можуть дати відповіді навіть батьки.

Книги для дівчат розповідають зокрема про такі речі, як інтимна гігієна, складники жіночого здоров’я, психологія, містять цінні поради та ще багато різної дуже корисної інформації.