Яїчно -Солодовое Мило-Шампунь

Стартова ціна - 95 грн

Бліц-ціна - 125 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 2 рази

Торги закриті


На Кашалоті 4 роки
166 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Яїчно -Солодовое Мило-Шампунь

80-85 г.

Житній ферментований солод в комплексі з гірчичним порошком і нерафінованою гірчичною олією нормалізує роботу сальних залоз і інтенсивно стимулює ріст волосся. Унікальна формула шампуню добре промиває волосся, при цьому не порушуючи ліпідний баланс шкіри голови і волосся, тобто волосся не пересушується, але зберігає гарний, в тому числі, і прикореневий об'єм.Завдяки неповторним властивостям солоду, волосся і цибулини отримують додаткове підживлення з мікроелементів і вітамінів, що стимулює їх зростання, зміцнює коріння і наповнює здоров'ям. Підходить для всіх типів волосся.

Склад: олії кокоса, рицини, пальмова та соняшникова олії; нерафінована олія гірчиці, ферментований житній солод, лимонна кислота;ефірні олії лавра і шавлії; лужний розчин;вовна вівці;сухий яїчний білок;відвар міцної кави.

Спосіб застосування:

Добре спіньте мило в долонях;

Нанесіть на шкіру голови і коріння;

помасажуйте протягом 1-2 хвилин;

змийте;

при необхідності повторіть дії ще раз;

обов'язково промийте шкіру голови і волосся підкисленою оцтом або соком лимона водою (дві столові ложки фруктового оцту або лимонного соку на літр води, використовуйте прохолодну воду, бажано, фільтровану, кип'ячену або мінеральну).