Вуличний настінний ліхтар Copper Bright сонячна батарея 3 в 1

Крок ставки - 50 грн

Ставки приймаються до завтра, 18:59


На Кашалоті 2 роки
168 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обмін протягом 5 днів

Про товар

Вуличний ліхтар із сонячною батареєю COPPER BRIGHT 3 в 1

Вуличний ліхтар із сонячною батареєю COPPER BRIGHT 3 в 1 У темний час доби обов'язково всі вулиці та провулки мають бути освітлені. Але великою проблемою є те, що немає світла у маленьких провулках, де багато приватних будинків та немає інфраструктури. Встановіть світильник Copper Bright біля під'їзду, на фасаді будинку або за кілька метрів від нього. Ви почуватиметеся у більшій безпеці, повертаючись пізно додому, адже шлях буде освітлений. Коли вулиця та будинки добре висвітлюються, у шахраїв менше можливості здійснювати зломи та напади. Оскільки ліхтар повинен потужно і довго світити, потрібно підібрати енергоефективну та економічно вигідну у довгостроковому користуванні лампу. Ось Вам гарний варіант – вуличний ліхтар із сонячною батареєю COPPER BRIGHT 3 в 1. Основна його перевага серед інших вуличних світильників – це можливість заряджатися альтернативним джерелом енергії, а саме сонцем! Перед першим використанням поставте світильник COPPER BRIGHT під пряме сонячне проміння на кілька годин для підзарядки.

Тривалість освітлення залежить від кількості денного сонячного кольору, спрямованого на світильник та погодних умов (в середньому до 50 годин автономного користування). Однією з важливих переваг ліхтаря COPPER BRIGHT 3 в 1 є можливість встановити його різними способами: 1. прикріпити на дах (навіть на трубу); 2. фасад будинку; 3. встановити в землі (на висоті 53 см або 33 см). Для цього у комплекті до світильника йдуть відповідні кріплення. Вуличний ліхтар потрібен не лише у заміському будинку чи на дачі, а й під'їзд багатоповерхового будинку.

Матеріали конструкції світильника 3 в 1 COPPER BRIGHT виготовлені з удароміцного пластику АВС. Ефективній роботі ліхтаря із сонячною батареєю не завадить навіть сильний сніг, град чи дощ. Важливо, щоб щонайменше 2 дні на тиждень були сонячними. При достатній зарядці освітлення буде дуже яскравим завдяки 12 світлодіодам. Вуличний ліхтар з сонячною батареєю COPPER BRIGHT 3 в 1: Встановлюється 3 способами: на фасад, в землю і на дах або стічні труби. Матеріал: АВС пластик. Автономна робота до 50 годин. Мідна забарвлення. Штанга для встановлення в землю регулюється на 2 висоти: 33 см та 53 см. Світлодіодна лампа розмірами: 13 см × 4 см × 7 см. Весь комплект в упаковці має габарити: 22 см × 5 см × 12 см, а вага приблизно 400 грамів

Комплектація:

штангою (3 частини),

кронштейном та болтами для його зміцнення,

також посібником до дії англійською мовою.