Вуличний ліхтар на стовп із пультом на сонячних батареях Solar Light 6COB

Стартова ціна - 50 грн

Бліц-ціна - 700 грн

Крок ставки - 50 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 2 роки
202 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обмін протягом 5 днів

Про товар

Переваги: ​​Вуличний світильник не потребує батарей і підзарядки – працює від сонячного світла; Збільшується яскравість за рахунок реакції на рух; Зручний і простий монтаж; роботи; Управління через пульт; Стильний зовнішній вигляд.

Опис:

Ліхтарні стовпи виконують одночасно дві функції: практичну – служать для освітлення території у вечірній та нічний час, та естетичну – є окрасою екстер'єру будівлі чи пейзажу.

Призначений для автономного висвітлення території. Світильник працює від сонячних батарей і тому Вам не потрібно турбуватися про його заряджання або підключення до мережі.

Датчик руху спрацьовує з відстані 7-9 метрів при куті огляду 120 градусів.

Вбудовані 3 режими роботи (повний, 50% від потужності при неактивній роботі, 100% потужності у разі руху, 50% потужності).

Характеристики: Фотогальванічна сонячна панель; Робоча напруга: 12 вольт; Кількість світлодіодів: 6 СOB (120 шт); сонячних батареях; Світловий потік 100%: 4400лм (параметр заявлений виробником); Фотоелемент для автоматичного керування пристроєм; збільшується до 100%; Дальність виявлення: від 7 до 9 метрів; Віддалене управління; Кут освітлення: 120 °; залежить від висоти місця і кута нахилу, які ви вказуєте при установці пристрою; Автономність безперервної роботи 12 годин; Повна перезарядка 5-6 годин; IP65; Витримує робочі температури від -25 ° C до + 75 ° C; з високою яскравістю: світлодіодна лампа;Застосування освітлення: Для освітлення паркувань, Для освітлення вулиць, парків, Для освітлення ландшафтів, Для зовнішнього освітлення будівель, Для ЖКГ, Для зовнішнього освітлення фонтанів, Для освітлення рекламних конструкцій;Тип освітлення по мобільності: Стаціонарне; акумулятор: 2200 mah (заявлено виробником); Розмір (ДхШхТ): 24х12, 7х2, 6 см

Комплектація:

Світильник;

Пульт;

Комплект дюбелів;

Коробка.