Воскова мазь із прополісом та підмором.

Стартова ціна - 70 грн

Бліц-ціна - 110 грн

Крок ставки - 20 грн

Торги закриті


На Кашалоті 4 роки
159 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Воскова мазь із прополісом та підмором.

30мл

У народній медицині здавна використовували мазі з продуктів бджільництва. Унікальність цих мазей пояснюється цілющою силою бджіл. Бджола навіть після смерті приносить користь людині. Тіла бджіл (підмор) включають практично всі компоненти меду, пилку, моточного молочка, прополісу, воску. Бджолина отрута з тілом бджоли термостійка і всі її властивості зберігаються, а вживання бджолиного підмору не призводить до побічних ефектів, які можуть бути при бджолоужаливании. Одним із найважливіших компонентів підмору є хітиновий покрив бджіл, який містить гепарин та хітозан. Гепарин здатний пригнічувати запальні процеси, стабілізувати кров'яний тиск, позитивно впливає стан судин.

Прополіс - це продукт, що утворюється в результаті переробки бджолами смолистих речовин, які вони збирають із нирок чагарників та дерев. Смоляні речовини виробляються рослинами з метою захисту молодих нирок від шкідливих мікроорганізмів. Коричні та ароматичні кислоти, ефірні олії та біофлавоноїди, що входять до складу прополісу, визначають його неймовірні цілющі властивості.

ПОКАЗАННЯ ДЛЯ ЗАСТОСУВАННЯ:

АДЕНОМА ПРЕДСТАТЕЛЬНОЙ ЖЕЛЕЗЫ, АНЕМИЯ (МАЛОКРОВИЕ), АРТРОЗ, АТЕРОСКЛЕРОЗ, ГАСТРИТ, ГЕРПЕС, ГРИПП, ДЕПРЕССИЯ, ДИСБАКТЕРИОЗ, ОРВИ, ОРЗ, ОСТЕОАРТРОЗ, ОСТЕОПОРОЗ, ОСТЕОХОНДРОЗ, ПОДАГРА, ПОЛИПЫ ЖЕЛУДКА, РАК, РАХИТ, РЕВМАТИЗМ, ТУБЕРКУЛЕЗ, ЯЗВЕННАЯ БОЛЕЗНЬ ЖЕЛУДКА И 12-пальцевої кишки.

СКЛАД: оливкова олія, віск бджолиний; прополіс; бджолине підмор.

ЗАСТОСУВАННЯ:

Невеликою кількістю мазі змастити хворе місце, за необхідності зробити марлеву пов'язку на хворе місце.

ПРОТИПОКАЗАННЯ:

Індивідуальна нестерпність продуктів бджільництва.