☘ Водо-, вітрозахисний, дихаючий дитячий комбінезон на флісі Tchibo (Німеччина), р: 122/128, нюанс

Стартова ціна - 130 грн

Бліц-ціна - 130 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 8 роки
1,6 тис. лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Нюанс: поріз ззаду в районі лопаток (фото 5).

Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування:

100% поліестер (перероблений) Вітронепроникний, водонепроникний і дихаючий Матеріал верху витримує водяний стовп заввишки до 5000 мм З екологічно чистим просоченням evoPel З теплою підкладкою з мікрофлісу З герметичними швами Регульовані еластичні Y-подібні тримачі та ремені для ніг для ідеальної посадки на них можна писати. З декоративними відбивачами. Зроблено з переробленого матеріалу. Ці дощові штани містять ПЕТ-пляшки. Перевірено на вміст шкідливих речовин - зовнішніми акредитованими інститутами Колір коричневий Матеріал 100% поліестер (перероблений) Інша інформація Розмірний діапазон/вік: Gr. 74/80 (прибл. 6 – 12 п.) Гр. 86/92 (прибл. 1 – 2 роки) розмір. 98/104 (прибл. 2 – 4 роки) розмір. 110/116 (прибл. 4 – 6 років) розмір. 122/128 (прибл. 6 – 8 років)

****************************************

ПОГ: 42 см (регулюється),

Напівобхват стегон: 44 см,

Довжина: 102 см (регулюється),

крокова довжина: 54 см.

****************************************

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!