☘ Водо-, вітронепроний теплий термокомбінезон на флісі,Tchibo (Німеччина), р.:74/80

Стартова ціна - 158 грн

Бліц-ціна - 158 грн

Крок ставки - 20 грн

Торги закриті


На Кашалоті 8 роки
1,6 тис. лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Відмінна якість.

Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Такі дощові штани не тільки зберігають дитячі ніжки сухими, але й одночасно зігрівають. Зі своєю утеплюючою підкладкою з мікрофлісу, дитячі штани є ідеальним вибором, коли знову стає холодно - або все ще холодно. Зовні екологічно чисте просочення evoPel та герметичні шви запобігають дощу та бризки води, а внутрішня обробка проти пилінгів запобігає утворенню дратівливих грудок волокна.

Ідеальна посадка

Термошорти мають бокові преси для регулювання ширини, еластичні Y-ремені, які можна оптимально регулювати по довжині, і еластичні манжети для ніг, які оснащені стопорами. Таким чином, штани забезпечують зручну посадку та надійне утримання у будь -який час, без того, щоб нога брюк раптово ковзала вгору під час ковзання та гри на свіжому повітрі.

Світловідбивачі спереду та ззаду забезпечують кращу видимість, а чудові штани також мають написану, спроектовану бирку з іменем.

Підходить

Лежить вільно на тілі

колір

Коралові кольори

матеріал

100% поліестер

Розміри

********************************************

ПОГ: 34 см

Напівобхват стегон: 34 см

Довжина/крок: 68/26 см.

****************************************

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!