♕ Водо, вітро-, грязе- непроникна куртка -Дощовик Tchibo (Німеччина), розмір: 86/92

Крок ставки - 20 грн

Ставки приймаються до 1 трав. 22:27


На Кашалоті 2 роки
3,1 тис. лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Теплова куртка для дощу з переробленого матеріалу

Ця термо-дощова куртка, виготовлена ​​з переробленого матеріалу, не тільки забезпечує вам сухість, але й тепло. Він дихає, а також вітер і водонепроникний. Останнє забезпечується екологічно чистим просоченням evoPel, яка у поєднанні з верхнім матеріалом та герметичними швами робить дитячу куртку витримкою водного стовпа до 3000 міліметрів. Як верхній матеріал, так і приємна м’яка та зігріваюча підкладка з мікрофлісу переробляються.

Ідеально підходить для осінніх злив та літнього дощу

Куртка має відбивачі, щоб дітей було видно під час гри в сутінках, а дві кишені для рук можуть допомогти холодним рукам. З іншого боку, при теплішій температурі витяжку можна швидко і легко розстібнути. Окрім цього, дощовик має записаний, настроюваний ярлик імені, що полегшує присвоєння його маленькому власнику, якщо він загублений.

колір - жовтий

матеріал - 100% поліестер (перероблений)

заміри:

ПОГ:36 см

Довжина рукава:35 см,

Довжина: 43 см.

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту. Бірки зрізають на оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!

Можливе відправлення посилок за кордон в будь-яку країну.