♕ Високотехнологічний тренч із капюшоном, Ecorepel, мембрана 3000, Tchibo, рр. наш 50-52 (44 євро)

Крок ставки - 20 грн

Ставки приймаються до 4 трав. 23:52


На Кашалоті 2 роки
2,9 тис. лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

З високоефективним покриттям та закритими рядками, водо- та вітрозахисними, повітропроникний, екологічний матеріал Ecorepel® з невеликим вітровим склом із захистом від бруду, знімний балахон із звичайним обрізанням. Крім своєї функціональності, вона сучасна і чудова. Класичний крій, наплічна кришка та 2 смужки на кнопках. Це також отримує доказ води та вітру та повітря через високоефективне покриття та закриті стібки; Матеріал поверхні водонепроникний до 3000 мм. Екологічне покриття Ecorepel® Розширений кишеньковий браслет з двома кишенями, кнопками та невеликою ветровкой, регульований ремінь для шнурівки, регульована підкладка верхньої частини тіла з регульованим поясом для шнурівки. Покриття в повітрі запобігає витоку крапель води та забезпечує зволоження тіла. Не використовуйте відкривач, прасуйте до 110 ° C, не піддавайте хімічному чищенню, сушіть у сушарці, сушіть делікатну білизну при 60 ° C, звичайне прання при температурі не вище 40 ° C, не використовуйте делікатний пральний порошок

Колір: як на фото.

Матеріал: приємна на дотик, щільна.

Склад: 100% поліестер.

Заміри зроблено на зовнішній стороні:

ПОГ: 58 см.

ПОТ: 57 см, регулюється поясом, можна зробити вже.

ПОБ: 64 см

Довжина рукава: 65 см

Довжина: 96 см.

Плечі: 46 см

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту. Бірки зрізають на оригінальних речах.

Це абсолютно новий одяг!

Можливе відправлення посилок за кордон в будь-яку країну.