☘ Високотехнологічний плащ-дощовик, мембрана 3000, Tchibo(Німеччина), розмір наш: 46-48 (40 євро)

Стартова ціна - 550 грн

Бліц-ціна - 550 грн

Крок ставки - 20 грн

Торги закриті


На Кашалоті 8 роки
1,6 тис. лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Той, хто любить насолоджуватися природою за вітром та погодою, також потребує відповідного дощового одягу, звичайно. Буде це дощовик чи дощовик - вирішують переваги чи ситуація - і з цим дощовиком ви завжди готові до всього.

Вітрозахисний та повітропроникний

Жіноче пальто є вітро- та водовідштовхувальним завдяки високоефективному покриттю із герметичними швами та екологічно чистому просочуванню evoPel. У той же час він дихає, що разом із сітчастою підкладкою забезпечує приємний клімат тіла.

Оптимальна свобода рухів

Талія має внутрішню шнурок, що забезпечує гарне прилягання та підкреслює жіночний силует. Двостороння застібка-блискавка забезпечує оптимальну свободу руху, а капюшон можна регулювати по ширині залежно від погоди та потреб. Пальто має бічні кишені з прес-шпильками, а його блискавка захищена штормовим клапаном з прес-шпильками.

Підходить

нормальна форма

колір

Бежевий з блакитними крапками

матеріал

100% поліестер

****************************************

Вимірювання проведено по зовнішній стороні:

ПОГ: 54 см,

Напівобхват стегон: 56 см,

Довжина рукава: 64 см,

Довжина: 85 см

****************************************

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см.

Де вказано розмір - зрізано назва бренду на підкладці, як і на більшості товарах tcm Tchibo, зовні звичайно ж непомітно. Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!