♕ Високотехнологічний плащ 3 в 1 мембрана 3000, Tchibo(Німеччина), розмір наш: 44-46 (38 євро)

Крок ставки - 20 грн

Ставки приймаються до 4 трав. 23:59


На Кашалоті 2 роки
2,9 тис. лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Всепогодний одяг

Не має значення дощ, сильний вітер чи світить сонце - з цим дощовим пальто 3 в 1 ви будете готові до всього. Пальто та жилет можна носити окремо або разом. Завдяки цьому ви будете правильно одягнені в будь-яку погоду.

Знімний стьобаний жилет

Водонепроникний, вітронепроникний і повітропроникний: жіноче пальто з високо закритим коміром виконано з високоефективною поверхневою обробкою та герметичними швами. Матеріал з екологічно чистою просоченням ecorepel® стійкий до водяних стовпів до 3000 мм. Блискавка покрита вітрозахисним шаром з прес-шпильками.

Дощовик оснащений двома кишенями із застібкою на застібку. Сітчаста підкладка та жилет чудово зберігають тепло, тоді як принт чайки зовні надає пальто темно-синього вигляду. А коли вітер або дощ занадто сильні, просто натягніть капюшон з підкладкою трикотажу над головою і зафіксуйте його на шнурку з гальмом. Жилет прикріплюється до пальто на блискавці - при необхідності його можна відокремити від пальто.

Колір - Бежевий

коралово-темно-синій принт чайок

Матеріал - 100% поліестер

Вимірювання проведено по зовнішній стороні:

ПОГ: 52 см,

Напівобхват стегон: 54 см,

Довжина рукава: 65 см,

Довжина: 85 см

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту. Бірки зрізають на оригінальних речах.

Це абсолютно новий одяг!

Можливе відправлення посилок за кордон в будь-яку країну.