Відновлювальний шампунь для сухого та пошкодженого волосся об'ємом 250 мл

Стартова ціна - 100 грн

Бліц-ціна - 120 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 6 роки
0 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

термін до 04/2023 року

Цей відновлювальний шампунь призначений для сухого та пошкодженого волосся об'ємом 250 мл. Він ефективно бореться з сімома основними проблемами пошкодження волосся: сухістю, ламкістю, розщепленням кінчиків, слабкістю, пушінням, тьмяністю та непокірністю. Шампунь містить комплекс фітонутрієнтів, отриманих з соєвих бобів та масла насіння дикого шафрану, а також мікрокератин, які разом захищають волосся від сухості та ламкості, відновлюють його, роблячи м'яким та блискучим.

Основні компоненти шампуню:

- Комплекс фітонутрієнтів з соєвих бобів і масла насіння дикого шафрану: зм'якшують і живлять волосся, багаті на протеїни та ліпіди, які живлять і відновлюють волосся зсередини.

- Мікрокератин: допомагає відновленню волосся, пошкодженого фізичними, хімічними факторами або впливом природних факторів, поповнюючи природний рівень кератину.

Продукт призначений для першого етапу комплексного догляду за волоссям, акуратно очищаючи та підготовлюючи волосся до нанесення кондиціонера, маски та сироватки. Шампунь зміцнює кожну пасмо волосся, відновлюючи їх здоровий вигляд, і підходить для щоденного використання. Продукт протестовано під дерматологічним контролем, і 85% користувачів підтверджують його ефективність у зробленні волосся м'яким, блискучим і здоровим на вигляд.