Віддільник кісточок Cherry WB-1260

Стартова ціна - 299 грн

Бліц-ціна - 499 грн

Крок ставки - 50 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 2 роки
202 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Обмін протягом 1 дня

Про товар

Віддільник кісточок Cherry WB-1260

Машинка для видалення кісточок працює без електрики. Компактний розмір та легке складання забезпечує комфортне використання. Надягніть пружину на пластиковий штовхач, вставте його в прилад і закрутіть, після чого встановіть верхню частину на контейнер.

Вакуумна фіксація на поверхні столу

Важливою перевагою приладу є можливість фіксації на поверхні. До дна контейнера прикріплений силіконовий квадрат, за допомогою якого утворюється маленький вакуум. Поставте прилад у потрібному місці на гладку поверхню і поверніть лапку. Машинка готова до роботи!

Принцип роботи

Будьте уважні при використанні машини! У робочого механізму є гострий наконечник, який під час руху видаляє кісточку з м'якоті.

Ягоди в машинці просуваються самостійно і по одній потрапляють у резервуар, де одним натисканням відбувається відділення кісточки. Очищені ягідки скочуються в ємність, яку необхідно заздалегідь підготувати.

Кісточки потрапляють у контейнер, завдяки чому не поєднуються з готовими ягодами. Вишні зберігають первозданний вигляд, акуратну форму і залишаються соковитими.

Характеристики:

Матеріал: пластик;

Ємність для збирання кісточок: є;

Колір білий;

Продуктивність: 12 кг/година;

Підходить для миття в посудомийній машині;