Вібратор-кролик з вакуумною стимуляцією і стовбуром, що обертається kistoy a-king max red

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 2 лист. 15:01

Безкоштовна доставка
Безкоштовна
доставка

На Кашалоті 7 роки
96 лотів

Укрпошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Описание

Бажаєте нових відчуттів? Пропонуємо купити вібратор-кролик вакуумною стимуляцією і стволом, що обертається, Kistoy A-King Max, в якому до стандартного набору (стимуляція точки G і клітора) додана додаткова функція — рухи ствола, що обертаються, вгору-вниз (по спіралі). Неймовірні відчуття! 9 режимів вібрації, 3 варіанти вакуумної стимуляції клітора (від ніжної до потужної) та 3 швидкості обертання ствола - функції можна комбінувати або включати по одній. Такого напруження емоцій ви не відчуєте з жодним іншим вібратором! Вібратор оснащений LED-екраном, на якому відображаються режими та рівень заряду батареї.

Потрійна стимуляція для потрійного насолоди! Вібратор-кролик вакуумною стимуляцією і стволом, що обертається Kistoy A-King Max - це:

шикарний дизайн з ергономічною рукояткою та спіральними ребрами на стовбурі для додаткової стимуляції;

3 мотори з автономним управлінням для різних типів задоволення: вібрації стовбура, спіральне обертання стовбура і вакуумна стимуляція клітора;

9 режимів глибокої вібрації, серед яких є і ніжна дія, і потужна стимуляція;

3 рівні інтенсивності вакууму, від делікатного до інтенсивного;

3 швидкості обертання ствола: головка повертається навколо своєї осі, одночасно висуваючись вперед на ~2-3 см для фантастичної кругової стимуляції;

просте управління 4-ма кнопками: вкл/викл, вібрації ствола, вібрації відростка та обертання ствола;

чіткий LED-екран, на якому відображаються режими та рівень заряду батареї;

круто виглядає і вібратор, та упаковка.

Вібратор-кролик вакуумною стимуляцією і стволом, що обертається Kistoy A-King Max дозволяє комбінувати функції, включаючи тільки одну з них, дві або відразу три. Працюватиме до 90 хвилин, після чого його потрібно буде зарядити протягом 210 хвилин. У комплекті — атласний чохол для гігієнічного зберігання та USB-кабель для заряджання, а також докладна інструкція (у тому числі російською мовою).

Характеристики коротко:

-обертання ствола

-3 режими вакууму

-9 режимів вібрації

-LED-екран

-загальна довжина 24 см

-довжина, що вводиться 13 см

-максимальний діаметр 3,3 см

-довжина відростка 5 см

-діаметр розтрубу 1,3 см

-висувається на ~2-3 см

-час роботи до 90 см, час заряджання 210 хвилин.

Рекомендація по заряджанню пристроїв від виробників: Перед заряджанням іграшки - прочитайте в інструкції правильний метод заряджання. Більшість іграшок потрібно заряджати тільки від USB порту ноутбука/комп'ютера. Або блоком живлення, максимальний зарядний струм і напруга якого збігаються з показниками в інструкції. Зазвичай цей показник не більше 0,5 – 1А. Заряджаючи іграшку від мережі, ви ризикуєте зіпсувати акумулятор і гарантія на товар не пошириться. На іграшки які комплектуються зарядкою від мережі 220V ця рекомендація не поширюється.