Велика лялька принцеса русалонька Аріель disney the little mermaid Ariel doll світиться співає русал

Крок ставки - 20 грн

Ставки приймаються до 26 черв. 18:31


На Кашалоті 10 роки
95 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Велика лялька принцеса русалонька Аріель The Little Mermaid Ariel Disney

Відсвяткуйте випуск мультфільму «Русалочка» Діснея з цією приголомшливою лялькою Аріель, яка досліджує морські глибини!

Вирушайте в підводну пригоду та знайдіть заховані скарби разом зі своєю улюбленою подругою-русалкою! Покладіть скарби в її руку або візьміть Аріель із собою у воду, щоб почути, як вона говорить і співає!

СВІТЛО, ФРАЗИ І МУЗИКА: Аріель співає свою незабутню пісню «Частина твого світу», а її гарний хвіст світиться! ( англійською мовою)

ДВА РЕЖИМА ГРИ: Аріель можна грати у воді та на суші! Візьміть Аріель у підводну пригоду або вирушайте на пошуки захованих скарбів, як у фільмі!

У цієї ляльки чудова зачіска, яку можна укладати та прикрашати за допомогою доданох підвісок для волосся у формі черепашок! Аріель одягнена у свій приголомшливий тканинний топ, натхненний історією, з оборками, що переливаються, і мерехтливими фіолетовими та синіми візерунками.

Хвіст русалки має красиве мерехтливе оздоблення і чудові тканинні хвостові плавники, які елегантно обтікають її, коли вона «пливе» під хвилями!

Містить: 1 ляльку, 1 змійголовку, 1 морську черепашку, 4 підвіски-заколки для волосся (рекомендується для дітей від 3 років).

Увага: Всі фрази англійською мовою!

Потрібні 2 батарейки ААА.

Розмір ляльки: 38 см.

Бренд: Jakks Pacific Inc.