Валик для збирання ворсу

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до завтра, 20:09

1 ставка


На Кашалоті 2 роки
116 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Невеликий розмір: висувний валик для збирання ворсу невеликий і портативний, що спрощує його перенесення. Ідеально поміщається в кишенях, гаманцях, сумках, багажі, підтримує чистоту в дорозі та завжди зберігає свіжість і чистоту вашого одягу та сумок.

Особливості: Дорожній валик для збирання ворсу з дуже липким валиком на одній стороні для легкого видалення пилу та сміття з одягу та поліефірним засобом для видалення ворсу на іншій стороні, яке також поглинає ворс і шерсть хатніх тварин. Комбінований пакет повністю функціональний. Також можна придбати 3 додаткові змінні ролики для кращої заміни та використання.

ЕКОЛОГІЧНІСТЬ: щітка для килимів більше не витрачає батарейки та ними легко керувати вручну.

Матеріал: мінівалик для видалення ворсу не тільки вирізняється пластиковим корпусом і елегантними позолоченими компонентами, але й постачається зі шкіряним ремінцем преміумкласу для носіння або підвішування. Загальний дизайн дуже сучасний і розкішний.

Застосування: Валик для видалення шерсті хатніх тварин можна використовувати на одязі, постільній білизні, килимах, диванах, автомобільних сидіннях, підлогах і багато іншого для очищення шерсті хатніх тварин, пилу, ласощів. І найкращий клей не пошкодить тканина. Липки ролики видаляють тільки те волосся або сміття, яке ви хочете видалити.