В лоті 3шт. 450 грам .Набір пасти кондит.(солона з ваніллю, апельсин та горіх)Смакота!!

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 190 грн

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 10 роки
11 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Набір кондитерської пасти Spell - колекція паучів Spell виходить за рамки класичної карамелі у банці, демонструючи, що продукт із характером може стати елементом повсякденного життя.

Оновлений дизайн гармонійно відображає концепцію яскравих емоцій та відтінків. 450 грамів карамелі з різними оригінальними смаками у зручному форматі пакування дозволять насолодитися улюбленими солодощами у будь-який момент та за будь-яких умов.

Мегацитрусова апельсинова карамель, насичена супергоріхова паста та класична солона карамель із пряністю ванілі - кожна з них дарує особливі відчуття та підіймає настрій.

Карамель - це універсальна паста, яка завдяки різноманітності смаків чудово поєднується з солоними та солодкими стравами: щодня додавайте карамель до млинців, сирників, каш, граноли, гофрів, панкейків і круасанів. Також така паста чудово підкреслює смак морозива, ягід і фруктів.

Пакування "to go" - це справжня знахідка для тих, хто веде активний спосіб життя, цінує рух та любить подорожі, прагне робити паузи у щоденному божевільному ритмі, щоб провести час у компанії себе та смачних вражень. Формат пауча ідеально підходить для того, щоб завжди мати улюблену карамель під рукою, робити солодкий перекус у дорозі та вибиратися з друзями на затишні пікніки.

У наборі:

Паста кондитерська Spell Карамель з апельсином, 150 г

Паста кондитерська Spell Солона карамель з ваніллю, 150 г

Паста кондитерська Spell Карамель горіхова, 150 г