Універсальний масажний валик типу арахіс (peanut)

Стартова ціна - 150 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 5 роки
1,9 тис. лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 2
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Універсальний масажний валик застосовуються для проведення самостійного точкового масажу проблемних м’язових зон або окремих м’язів рук, шиї та ніг, розташованих не лише на поверхні, а й глибоколежачих, без відвідування медичних закладів та лікарів.

Також його можна використати як засіб для розслаблення м’язів та фасції (оболонка), покращення гнучкості, зняття напруги після посилених тренувань, відновлення м’язової активності.

Ще валик приваблює себе своєю мобільністю, його можна взяти з собою в дорогу, не замислюючись про брак місця в сумці.

Масаж за допомогою масажного рельєфного валика типу арахіс стимулює кровообіг та знімає напругу. Форма у вигляді арахісу особливо хороша для використання на спині та шиї. Це дозволяє ефективно масажувати м’язи навколо хребта. При регулярному використанні він також ефективний при роботі на глибоких шарах фасції, зменшуючи болючість м’язів та покращуючи час відновлення. Його можна використовувати, сидячи на стільці, лежачи, а також біля стіни стоячи.

Валик легкий та не вимагаює особливих знань чи підготовки для використання. Не вимагає витрат енергії, особливого одягу чи великого простору. Їх можна задіяти просто притискаючи до болючої зони руками, з використанням ваги власного тіла, лежачи на столі чи підлозі, притуливши валик до стіни.

Технічні характеристики

1. Матеріал: ПВХ

2. Колір: чорний

3. Розмір: приблизно 15*7 см

4. Відповідний вік: діти/дорослі/люди похилого віку

5. Відповідні частини: руки, ноги, шия, плечі, руки, спина, талія тощо