Універсальний крем для обличчя та шиї з ланоліном Hymey's Lanolin Oil, 140 мл

Стартова ціна - 78 грн

Бліц-ціна - 168 грн

Крок ставки - 5 грн

Товар продано 2 рази

Торги закриті


На Кашалоті менше року
19 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Ще 1
Повернення та обміну немає

Про товар

Ідеальним косметичним засобом для комплексного догляду за шкірою обличчя та шиї та захисту епідермісу від негативних впливів навколишнього середовища є універсальний крем для обличчя фірми Images. Даний косметичний засіб добре зволожує шкірний покрив, живить шкіру корисними речовинами, покращує захисні та відновлювальні функції, швидко загоює мікротріщини та бореться з лущенням та сухістю.

Ланолін, який входить до складу універсального засобу, добре пом'якшує шкіру, покращує зовнішній вигляд та загальний стан шкірного покриву, прискорює регенерацію клітин, уповільнює випаровування вологи, надає шкірі гладкості та оксамитовості. Косметичний засіб має протизапальну дію, перешкоджає зневодненню, знімає відчуття стягнутості. Регулярне використання універсального крему в доглядових процедурах надовго зберігає шкіру м'якою та зволоженою, забезпечує їй захисну плівку та запобігає її пересушуванню та зневодненню.

Спосіб використання: Нанести необхідну кількість крему на шкіру і розподілити масажними рухами. Уникати зони навколо очей.