Унікальний аромат Eve Become — 50 ml avon

Стартова ціна - 349 грн

Бліц-ціна - 379 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 5 роки
73 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Avon представляє натхненний еволюцією краси метелика, Eve Become — це унікальний аромат, який трансормується разом зі тобою. Він змінюється протягом дня та дарує тобі кожного разу яскраві емоції, коли ти його відчуваєш. EVE — це бренд, який був натхненний і створений для багатогранних жінок!

Френк Фолькл - головний парфумер компанії Firmenich у Нью-Йорку - створив аромат, надихаючись вражаючою красою всіх жінок. Він був автором для відомих брендів Tom Ford та Killian’s.

Щоб втілити цю ідею прекрасної трансформації, Френк Фолькл вирішив створити ексклюзивний акорд квіток метелика, і цей акорд справді втілює якості метеликів, які є ніжними, але водночас такими сильними.

Акорд метелика - це унікальне поєднання Гарденії з інноваційним мускусом, який огортає квітку м'яким шовковистим коконом. Парфумер вибрав саме Гарденію через її унікальний процес цвітіння та поширення аромату, що змінюється протягом дня. Eve Become — це УНІКАЛЬНИЙ аромат, який включає ЕКСКЛЮЗИВНИЙ АКОРД МЕТЕЛИКА, що називається AVON BUTTERFLY BLOSSOM, він поєднує низку інгредієнтів, щоб створити різний аромат протягом дня.

Верхні ноти – червоне яблуко. Серце аромату – гарденія, жасмин та мускус. Нижні ноти – кедрове дерево.

Безумовна особливість новинки - оригінальний дизайн пляшечки у вигляді крил метелика нікого не залишить байдужими

Бо це дійсно особливий аромат, від якого неможливо відірватися!

Відправила Новою поштою , Укрпоштою.

Оплата на картку Приватбанку.

Упаковую надійно.

Удачі в аукціоні!