Ультрафіолетовий стерилізатор для інструментів

Стартова ціна - 999 грн

Бліц-ціна - 1449 грн

Крок ставки - 50 грн

Торги закриті


На Кашалоті 3 роки
0 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
Повернення та обміну немає

Про товар

Ультрафіолетовий стерилізатор для інструментів, однокамерний Germix

Ультрафіолетовий стерилізатор, однокамерний для манікюрного перукарського інструменту, час стерилізації 15-20 хвилин з кожного боку. Лампа 8w в комплекті. Розмір (ДхШхВ) 40х24х20.

Професійний стерилізатор є ідеальним засобом для підтримки чистоти робочого інструменту перукаря, повністю відповідає санітарним нормам. Зручний дизайн, відповідність стандартам безпеки, мобільність і простота використання дозволяють апарату завжди бути в центрі діяльності салону краси або перукарні.

Апарат можна використовувати як на робочому місці перукаря, так і в косметичних манікюрних або педикюрних кабінетах для стерилізації використовуються в роботі інструментів (брашингов, гребінців, щіточок, ножиць, бігудей, коклюшки тощо) та аксесуарів з металу, пластмаси, дерева і комбінованих матеріалів без обмежень.

Принцип роботи апарату заснований на бактерицидній дії облучающего ультрафіолетового світла, який давно відомий як хороший стерилізатор. Робота зі стерилізатором безпечна для здоров'я користувача у зв'язку з тим, що УФ лампа не озонирует, а оригінальна конструкція виробу забезпечує повний захист від ультрафіолетового опромінення персоналу без його відключення. Стерилізатор повністю відповідає стандартам ЄС, прийнятим з 1 січня 1997р.

У зв'язку з тим, що ультрафіолетові лампи впливають тільки на ті мікроорганізми, які безпосередньо піддаються впливу їх випромінювання, виникає проблема недостатнього стерилізаційного ефекту в затінених областях приміщення. Саме з цієї причини кварцові лампи застосовуються тільки в комплексі з іншими методиками стерилізації.

Технічні характеристики:

Напруга 200-240V

Потужність 15W

Частота 50 Hz

Потужність лампи 8W