Твердий шампунь "Спіруліна і чебрець"

Стартова ціна - 75 грн

Бліц-ціна - 95 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 4 роки
159 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Твердий шампунь "Спіруліна і чебрець"

(Для жирного типу волосся,від лупи і випадіння волосся )

Склад:полікватеріум-7;кокосова олія;пав на олії бабусу;пав какосовій олії;екстракт шавлії ;рідкий шовк;ефірна олія чебрецю;лимонная кислота;цетиловий спирт;порошок ламінарії;відвар базиліка ;комплекс екстрактів для жирного волосся. (екстракт бамбука, екстракт бузку , екстракт бруньок берези, екстракт трави череди , екстракт коренів лакриці)

35г.

Комплекс екстрактів для волосся - це ефективний засіб, який здатний оживити і зміцнити волосся, надавши йому гарне сяйво та шовковистість. Комплекс складається з натуральних лікарських екстрактів з вираженими властивостями, які благотворно впливають на стрижні волосся, волосяні фолікули, шкіру голови: екстракт бамбука, екстракт бузку , екстракт бруньок берези, екстракт трави череди , екстракт коренів лакриці.

Склад комплексу екстрактів для волосся та дія його компонентів:

Екстракт бамбука . Це джерело органічного кремнію, одного з необхідних косметичних мікроелементів, достатній вміст якого усуває ламкість і сухість волосся, надає волоссю сяйва. Бамбук зміцнює волосяні фолікули і саме волосся, забезпечує його гнучкість і стійкість до зовнішніх факторів, адже крім корисного для волосся кремнію містить ще й антиоксиданти, флавони, фенолокислоту, інші мінерали та багато вітаміну С .

Екстракт бузку. Це гарний оздоровлюючий та лікувально-профілактичний компонент комплексу, який усуває лупу, лікує себорею, регулює жирність голови та зміцнює кератинові лусочки волосся. Біологічну активність бузкового екстракту забезпечують вітаміни, фітогормони, глікозиди, органічні кислоти, що містяться в ньому.

Екстракт мильнянки надає волоссю м'якість, робить його слухняним, м'яко очищає та пом'якшує шкіру голови, а крім цього – дезодорує приємним легким ароматом.

Екстракт лакриці (солодки). Це екстракт, який стимулює ріст волосся, зміцнює волосяні цибулини, добре зволожує шкіру голови, усуває лущення та свербіж.

Екстракт березових бруньок . В ефективності березового екстракту для волосся не сумнівається ніхто. Така зміцнююча та відновлююча дія нирок берези на волосся пояснюється наявністю флавоноїдів, жирних кислот, ефірної олії, таких цінних мікроелементів як селен, залізо, цинк, магній, кальцій. Березовий екстракт надає загоювальну дію на шкіру, знімає запалення та забезпечує антибактеріальну обробку шкіри голови.

Екстракт низки . Низка ефективна при лікуванні від втрати волосся, вона насичує волосся вітамінами А і С, залізом, цинком, магнієм, калієм, міддю, кальцієм та ін мікроелементами. Флавоноїди низки діють протизапально, а дубильні речовини забезпечують хороше очищення.

Як впливає спіруліна на волосся? Насамперед вона сприяє росту волосся, запобігає його випадінню, а також допомагає позбавитись від лупи. Ця біодобавка часто використовується для стимулювання росту волосся, адже містить вітаміни, мінерали, амінокислоти, омега-3 жирні кислоти, β-каротин

Рідкий шовк цей компонент є особливо корисним для жирного типу волосся, адже регулює виділення сала. Завдяки правильному поєднанню компонентів отримується спеціальна рідка форма засобу, яка попереджає пересихання, запобігає ламкості і посіченим кінчикам, забезпечує пружність, еластичність, додає блиску і зовсім не обтяжує.