Твердий шампунь-концентрат з сухою спіруліною

Крок ставки - 5 грн

Ставки приймаються до завтра, 17:47


На Кашалоті 4 роки
186 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Твердий шампунь-концентрат з сухою спіруліною

Вага 40г

Твердий шампунь містить у складі неагресивні ПАР, виготовлені з кокосової олії .

Не подразнюють шкіру, з натуральними маслами, спіруліною, кондиціонуючим активом і ніжним ароматом.

Дуже економний у витраті.

Підходить для тонкого, ламкого, пошкодженого волосся. Надає волоссю життєву силу, живить, зміцнює коріння волосся, прискорює його зростання. Має кондиціонуючий ефект, зменшує статику тонкого волосся.

Склад: ПАР із кокосової олії;кокоїл ізотініат натрію;олія рицинова , суха спіруліною ;полікватерніум 7;віддушка хвойна ;гідролізат протеїнів кашеміру.

Спосіб застосування: намильте твердим шампунем мокре волосся, помасажуйте шкіру й потім змийте. В разі потреби повторити

Не фарбує волосся.Спируліна сприяє росту волосся, запобігає їх випаданню, сприяє звільненню від лупи, зміцнює волосся, допомагає запобігти його сухості і ламкості, відновлює пошкоджене волосся по всій довжині.

Вона є не тільки джерелом рослинного білка, що містить всі незамінні амінокислоти, але й відмінним джерелом заліза, що високо засвоюється, який може запобігти випаданню волосся при нестачі саме цього, настільки важливого елемента. Як відмінне джерело необхідних жирних кислот GLA (гамма-ліноленова кислота), спіруліна покращує структуру волосся і захищає від пересушування та ламкості. Крім того, присутність вітамінів групи B (у тому числі й біотин), вітаміну Е та цинку сприяє підтримці здорової структури волосся

Гідролізат протеїнів кашеміру робить волосся слухняним і м'якими, так як забезпечує відновлювлювальну дію на структуру волосся. Він відновлює еластичність волосся, захищає від пошкоджень під час фарбування, насичує волосся поживними речовинами, зміцнює по всій довжині.