Твердий шампунь-концентрат з чорним вугіллям і ефірного олією лемонграсс

Крок ставки - 5 грн

Ставки приймаються до завтра, 17:46


На Кашалоті 4 роки
169 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Твердий шампунь-концентрат з чорним вугіллям і ефірного олією лемонграсс

35 грам

Твердий шампунь містить у складі неагресивні ПАР, виготовлені з кокосової олії .

Твердий шампунь з чорним вугіллям чудово очищає волосся, а також дбайливо доглядає за ним.

Економія і практичність.

Тверді шампуні концентровані, оскільки вони не містять води, на відміну від рідких шампунів, об’єм яких приблизно на 90% складається з води. Твердий шампунь дозволяє економити, може замінити кілька пляшок рідкого шампуню і зменшити використання пластику.

Натуральні компоненти: Олії, екстракти, трави.

Шампунь не містять силіконів, консервантів, SLS, SLES та інших шкідливих добавок. Відмінний догляд за волоссям забезпечують натуральні олії, екстракти та трави.

Зручний у використанні.

Промиває волосся в будь-якій воді, навіть у дуже жорсткій. До шампуні не потрібно звикати, а також воно не обтяжує волосся. Такий шампунь компактний, його зручно брати в поїздку, спортзал чи басейн.

Як користуватися твердим шампунем?Намочити волосся.Намочити шампунь.Провести кілька разів твердим шампунем за ростом волосся. Масажними рухами намилити голову.Змити не сильно теплою водою.Бажано повторити процедуру.

Склад: ПАР із кокосової олії;кокоїл ізотініат натрію;олія нерафінована виноградної кісточки, со2екстракт ісландського моха, ефірна оліялемонграсу;активоване вугілля;полікватеріум7;гідролізат протеїнів шовку ;гідролат ромашки;екстракт ромашки.

Спосіб застосування: намильте твердим шампунем мокре волосся, помасажуйте шкіру голови й потім змийте. В разі потреби повторити

Сальність при коренях волосся перестане турбувати вас, якщо в шампуні є олія лемонграсу.

Полікватерніум 7 здатний: зменшувати статику та неслухняність; полегшити вологе та сухе розчісування, підвищити блиск, м'якість та міцність волосся.

На основі СО2-екстракту моху шампуні мають потужне зволоження і розгладження волосяного стрижня роблять шевелюру густою і сильною. До того ж, позбавляють від сухої лупи і свербіння після жорсткої води.

Гідролізат протеїнів шовку забезпечує: Інтенсивне регенерування слабкого / пошкодженого волосся збільшує утримання вологи на поверхні волосся надає їм еластичність, здоровий вигляд, м'якість і шовковистий блиск:star::sparkles: