Твердий дезодорант від Forever , USA

Стартова ціна - 205 грн

Бліц-ціна - 205 грн

Крок ставки - 5 грн

Торги закриті


На Кашалоті 10 роки
0 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Ніжна сила Алое для захисту на весь день. Свіжий аромат і ніжний вплив дезодоранту забезпечує надійний захист від запаху з-під пахв на цілий день, перш за все, завдяки дії гелю алое. FOREVER АЛОЕ ЕВЕР-ШІЛД містить значну кількість чистого гелю з м'якоті листка Алое віра з власних плантацій FOREVER. Багата текстура і заспокійливу дію на шкіру дозволяє дезодоранту м'яко ковзати по шкірі, не дратуючи її.

Запах – результат роботи бактерій, які розкладають наш піт, перетворюючи його в щось неприємне. Алое, якраз допомагає запобігти процес розкладання бактерій, не зупиняючи при цьому природні видільні механізми, необхідні для правильного функціонування нашого організму. Зручна форма дезодоранту Алое Евер Шилд допоможе використовувати його там, де це необхідно. Він легко наноситься на шкіру і не залишає плям на одязі.

Ось чому його можна застосовувати відразу ж після прийняття душу. Свіжий приємний аромат дезодоранту ніколи не буває нав'язливим. Зберігайте відчуття свіжості на весь день, навіть тоді, коли стає жарко або посилюється тиск ззовні. Зустрічайте новий день з упевненістю в тому, що FOREVER ЭверШилд збереже ваше відчуття чистоти і свіжості!

Вага: 92,1 гр.

Виробник: США

Компанія: FOREVER ( CША )

Склад: стабилизированный Гель Алоэ Вера, пропилен гликоль, очищенная вода, стеарат натрия, ароматизатор, триклозан.