Тонізуючий крем для для обличчя і зони навколо очей "Добрий ранок"

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 24 жовт. 21:25


На Кашалоті 5 роки
125 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Тонізуючий крем для для обличчя і зони навколо очей "Добрий ранок"

(Гарно зволожує, тонізує, підтягує і охолоджує шкіру, прибирає запалення, прищі і лущення, захищає від вітру)

Склад:вода очищена;сечовина;гліцерин;емульсійний віск ;олія зародків пшениці, Ши, нерафінована виноградної кісточки;цетиловий спирт;батер какао;коньяк маннан;со2екстракт іван-чай;унідерм;кофеїн;ефірна олія лаванди;косгард.

25мл.

У засобах для області навколо очей і для обличчя кофеїн допомагає зняти набряк, що вже сформувався, або не допустити його в майбутньому, ефективно бореться з мішками під очима і злегка тонізує шкіру, візуально роблячи її більш підтягнутою та молодою.

Екстракт СО2 Іван-чай застосовується як протизапальний, загоюючий та антимікробний засіб у багатьох косметичних продуктах. Його основна дія спрямована на загоєння висипу вугрів, гнійних висипань. Крім цього, Екстракт СО2 Іван-чай відмінно заспокоює свербіж, печіння, усуває лущення шкіри, живлячи її. Екстракт підходить навіть для чутливої ​​шкіри. За рахунок того, що він здатний регулювати вироблення себіуму, покращуються обмінні процеси в клітинах – вони насичуються киснем та всіма корисними мікро- та макроелементами, вітамінами.