Тональний крем Enough 8 Peptide full cover perfect foundation SPF50+ pa+++

Стартова ціна - 195 грн

Бліц-ціна - 195 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 4 рази

Торги закриті


На Кашалоті 8 років
23 лоти

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Відтінок: № 13, № 21

Лот - 1 шт, тон на вибір.

Об'єм: 100 мл

Термін придатності: до 26 жовтня 2025 року

Товар є реплікою доволі гарної якості.

Заспокійливий тональний крем Enough 8 Peptide Full Cover Perfect FoundationSPF50+ PA+++ з високим фактором захисту робить тон обличчя рівним, здоровим і свіжим. Засіб не забиває пори, не створює відчуття маски на шкірі, добре маскує недосконалості і тримається протягом дня, оберігаючи епідерміс від впливу ультрафіолету. До складу крему входять пептиди, які стимулюють вироблення власного колагену та покращують мікроциркуляцію крові, сприяючи підвищенню пружності шкіри, запобігають появі пігментації. Тональний засіб підійде для будь-якої шкіри, у тому числі чутливої.

Основні інгредієнти:

Гідролізований колаген відновлює пружність і еластичність шкіри. Зволожує, підтягує, розгладжує зморшки.

Діоксид титану зменшує негативний вплив сонячних променів на шкіру. Комплекс пептидів допомагає новим клітинам функціонувати і підвищує активність зрілих, за рахунок чого відбувається оновлення шкіри.

Арбутин ефективно відбілює пігментацію, захищає шкірні покриви від УФ-випромінювання, надає протизапальну дію.

Екстракт центелли азіатської попереджає передчасне старіння. Робить шкіру підтягнутою і пружною.Зміцнює капіляри і покращує кровообіг. Прискорює регенерацію клітин шкіри.

Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість тонального засобу і рівномірно розтушуйте, використовуючи спеціальний спонж, кисть або подушечки пальців.