Тональний крем "Балет" тонік натуральний тон для обличчя з лецитином основа під макіяж 41г Н4816

Крок ставки - 5 грн

Ставки приймаються до 1 жовт. 18:52


На Кашалоті 4 роки
1 лот

Укрпошта, Нова пошта, Ще 4
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Ще 1
Повернення та обміну немає

Про товар

Тональний крем "Балет" тонік натуральний тон для обличчя з лецитином основа під макіяж 41г Н4816

Балет крем тональний косметичний

У складі продукту містяться натуральні ефірні олії, які мають протизапальну дію, борються з почервонінням і лущенням шкіри, мають регенеруючу властивість. Крем збагачений лецитином, який сприяє відновленню епідермального бар'єру, чудово пом'якшує, тонізує та зволожує шкірний покрив. Тональний крем «Балет» допоможе вирівняти тон шкіри, надасть матовості та приховає дрібні недоліки.

Легко наноситься, чудово розподіляється та надає шкірі бажаного відтінку. Спеціально підібраний комплекс активно зволожує шкіру, уповільнює процес старіння завдяки вітаміну Е, що входить до складу.

Крем Балет не містить ароматизаторів, барвників, спирту, пропіленгліколю і дуже шкідливих для шкіри мінеральних масел. Як ви бачите, у крему Балет дуже добрий, збалансований і, головне, натуральний склад. Цей тональний крем має прекрасну консистенцію і добре розтушовується. Він легкий, не жирний, не закупорює пори, але відмінно приховує дрібні недоліки: плями, лущення, висипи, нерівності, прищі, невеликі шрами та виразки.

Спосіб застосування:

На очищену шкіру нанести невелику кількість тонального крему та рівномірно розподілити легкими, плавними рухами. Якщо ваша шкіра суха, спочатку нанесіть тонкий шар зволожуючого крему.

Вага – 41 гр

Стан: новий

Надсилання, в день замовлення!

- безпечною угодою

або

- за повною або мінімальною передоплатою