Тестер 100%оригінал парфум Contact Camara

Стартова ціна - 220 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 10 роки
9 лотів

Укрпошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Парфум без оригінальної упаковки в білій як на фото 2 , коробка поряд з оригінальною упаковкою.ТЕСТЕР: парфум той самий,лише проста біла коробка Парфумована вода Contact популярного бренда Camara з'явилася на світ ще 2000 року, але користується попитом і популярністю по сьогоднішній день, адже з легкістю і трепетом уособлює особливості і переваги фруктових ароматів! Придбала тут, зробила лише затест, нажаль не мій аромат. Вишуканий, невагомий аксесуар виконаний спеціально для творчих, натхненних дівчат, які підкорюють вершини і п'єдестали, незважаючи ні на які обставини. Легкий ванільний шлейф здатний пробудити найпотаємніші бажання і змусити свою власницю більш впевнено працювати над їхнім здійсненням.

Початкова нота. Залишаючи полон флакона, парфумована вода вривається в реальними світ іскрами соковитого апельсина, хрусткого бергамота і яскравого, немов сонце, мандарина.

Нота серця. Продовжуючи емоційні ритми, на горизонті з'являється чутлива герань, прикрашена крихітними зірками-пачулями, насиченістю королівської троянди і легкістю ніжною фрезії.

Кінцева нота. Ванільний шлейф, витканий з неймовірно гарних візерунків суворої амбри і густого мускусу, ще довго грає з розумом, мотивуючи і надихаючи його...

Ціни на багато дешевше ніж в інтернеті на інших сайтах