Термоаплікація зі страз kwm. KWM 1 на вибір

Стартова ціна - 29 грн

Бліц-ціна - 29 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 13 роки
981 лот

Укрпошта, Нова пошта, Ще 3
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

розмір упаковки 15,5 * 10,5 см

Використовуйте аплікацію лише на тонких, гладких тканинах та тканинах, таких як футболки, блузки, тонкий верхній одяг (без тканин зі структурою тканини або візерунками).

Перед використанням будь ласка, стирайте нові тканини без кондиціонера.

Аплікація не підходить для використання на тканинах з нейлону, шкіри, пластику та інших термочутливих матеріалів, для більш товстих тканин та джинсової тканини.

Інструкція:

1. Покладіть малюнок на гладку поверхню лицьовою стороною вниз і обережно та рівномірно стягніть білу плівку зі зворотного боку малюнка.

2. Помістіть малюнок клейкою поверхнею вниз на бажане 3. Встановіть праску на рівень 1 – 2 (130 – 140 градусів). Прасувальні мотиви не можна прасувати пором. Використовуйте праску з гладкою поверхнею для прасування. Перед прасуванням, будь ласка, покладіть на дошку для прасування рушник без будь-якої структури. Захисна плівка спереду термостійка навіть за більш високих температур, її можна прасувати прямо на плівці. Щоб запобігти проникненню розплавленого клею через тканину та забруднення нижнього шару тканини, помістіть аркуш паперу для випікання між двома шарами тканини.

4. Гладьте малюнок із сильним тиском протягом приблизно 30 секунд, не рухаючи праску. Таким чином, весь малюнок слід гладити частинами. Будь ласка, завжди залишайте проміжок приблизно 1 - 2 см між окремими гладильними секціями і потім прасуйте ці проміжки приблизно через 5 хвилин, інакше є ризик, що деякі камені короткочасно нагріються і клей випарується.

5. Після повного прогріву малюнка дайте йому охолонути протягом 5-10 хвилин. Потім прогладьте малюнок зі спини так само, як у пунктах 3 і 4, але замість 30 секунд і 25 секунд і переконайтеся, що всі точки злипання активовані.

6. У разі прасування із заклепками різних розмірів, зверніть увагу, що дрібні заклепки необхідно знову прасувати коротким кінчиком праски протягом приблизно 15 секунд.

7. Помістіть текстиль у холодильник приблизно на 15 хвилин, щоб затверділо клейке з'єднання.

8. Тепер акуратно та рівномірно стягніть прасувальну плівку з тканини.