Терка, Овочерізка – Мультислайсер для овочів та фруктів Kitchen Master

Стартова ціна - 247 грн

Бліц-ціна - 267 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 12 роки
7 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
Повернення та обміну немає

Про товар

Універсальний мультислайсер, що працює за принципом м'ясорубки. Він дозволяє швидко і ефективно нарізати або нашаткувати овочі для будь-якого випадку - від домашнього обіду до святкової вечері або фуршету. Пристрій багатофункціональний, завдяки кільком змінним насадкам. З ним приготування їжі суттєво прискориться, і ви зможете встигнути зробити салат за лічені хвилини до приходу гостей. Новинка компактна, надійно кріпиться на робочій поверхні і не потребує підключення до електромережі.Замість безлічі громіздких побутових приладів купуйте Кітчен Майстер і радуйте ваших близьких творами кулінарного мистецтва! Kitchen Master схожий на м'ясорубку не лише зовні, а й конструктивно. Під час обертання ручки їжа проштовхується в барабан, у якому крутиться одна із насадок. Потрапляючи на сталеві леза, овочі подрібнюються чи нарізуються шматочками. Швидкість роботи овочерізки ставите ви самі. Якісний метал легко перемелює практично будь-які продукти, не залишаючи «огризків», як звичайна терка. Крім основного механізму, у комплект входять змінні насадки циліндричної форми.

маленька - видає дрібну крихту, підійде для твердих об'єктів;

велика – ріже соломкою різної довжини; шинкувальна - на виході виходять однакові по товщині рівні скибочки.

Метал, з якого зроблена робоча частина мультислайсера, довговічний і не схильний до корозії. Леза не затупляться навіть після багатьох років експлуатації. Завдяки силіконовій підошві Кітчен Майстер міцно закріплюється на столі і не ковзає його під час роботи. Корпус овочерізки виготовлений з якісного екологічно чистого пластику, він не зламається і не потріскається. Ручка для обертання має ергономічну форму, що полегшує роботу домогосподарки, особливо при нарізанні великої кількості сировини. Ручна терка-овочерізка – аналог кухонного комбайна, який замінить масу побутових приладів.

Простота та ефективність, зручність користування, легкість встановлення та миття – основні характеристики даної моделі. Завдяки 3м різним насадкам, ця сучасна модель швидко, ефективно та просто подрібнить сир, овочі, горіхи та багато інших продуктів.

За допомогою широкого дозатора та 3 різних насадок ви зможете нарізати інгредієнти крупно, дрібно або слайсами. Насадки легко знімаються та просто миються. Насадка з невеликими отворами "зернистий барабан". Підходить для подрібнення сиру, горіхів, цибулі та інших твердих продуктів.

Грубе лезо з великими отворами для великої нарізки або шатківниці. Ідеально для приготування салату з капусти, для шаткування капусти та інших видів салату з капустяного листя. Це може бути кабачки, картопля, сир тощо. Лезо з довгими вузькими прорізами, що йдуть навскоси. Використовуйте цю насадку для приготування домашніх чіпсів, салатів, запечених овочевих страв. Ви отримаєте слайси з огірків, цукіні, картоплі. Характеристики:

Ручна овочерізка: пластик;

Насадки: 3 шт., нержавіюча сталь;

Розміри насадки: (В) 13 см, діаметр 8 см;

Подрібнення, шатківниця, слайси;

Ручне блокування;

Висота: 27см;

Дно: 13 см х 12,5 см;

Контейнер: (в) 6 см х (ш) 5-6 см х (д) 6 см;

Толкач їжі;

Розмір із коробкою: 22.5×17.5×30.5 см

Вага 850