☘ Теплі функціональні зимові термоштани на флісі від Tchibo (Німеччина), р.46-48 (40 євро), нюанс

Стартова ціна - 150 грн

Бліц-ціна - 150 грн

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 8 роки
1,3 тис. лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Нюанс: НЕ ПРАЦЮЄ БЛИСКАВКА НА гульфікі.

Відмінна якість!

Функціональні – і принаймні такі ж стильні: ці зручні термоштани є надійним супутником під час катання на лижах або сноуборді, але вони також чудово виглядають поза трасами. Еластичний зовнішній матеріал зимових штанів є водовідштовхувальним завдяки екологічно чистому просоченню ecorepel® і забезпечують оптимальну свободу рухів з високим комфортом у будь-який час.

Жіночі штани з м’яким мфкрофлісом всередині особливо зручні, а їхній пояс трохи вище ззаду для додаткового захисту чутливої ​​до холоду зони. Штани мають дві бічні кишені та декоративні шви спереду та ззаду, що забезпечують модний вигляд.

колір

чорний

речовина

95% поліестер, 5% еластан

****************************************

ПОТ: 43 ​​см

ПОБ: 52 см

Довжина / крок: 104/80 см

****************************************

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!