Сушарка для одягу, взуття та білизни

Стартова ціна - 799 грн

Крок ставки - 20 грн

Торги закриті


На Кашалоті 6 років
42 лоти

Укрпошта, Нова пошта
Післяплата
Повернення та обміну немає

Про товар

Підлогова сушарка має три яруси для сушіння білизни, коліщатка для транспортування. Її можна встановлювати у будь-якому місці будинку чи квартири. У складеному вигляді сушіння для одягу майже непомітне і займає мало місця. Каркас пристрою виготовлений із міцного металу, тому витримує до 20 кг білизни.

Кілька секцій дають можливість розміщувати речі найбільш оптимальним способом. Сушарка для білизни – відмінно підійде для великої родини, де є діти. Коліщатка дають можливість переміщати сушарку за своїми перевагами, взявшись за зручні ручки. Практичний пристрій за вигідною ціною.

ПЕРЕВАГИ:

Легкість та надійність – Міцний високоякісний пластик та прути з полегшеного алюмінію забезпечують конструкції неповторну легкість та мобільність!

Крила для вішалок – Поворотні планки-крила з двох сторін дозволяють розмістити одяг, який необхідно сушити тільки на вішалках, вміщують до 14 вішалок.

Мобільність – Підлогова сушарка для білизни на балкон з легкістю пересувається завдяки вбудованим функціональним коліщаткам

Компактність – Виріб легко можна скласти та прибрати в шафу, комору та будь-яке зручне місце для зберігання.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Матеріал: сталь, пластик;

Максимальний розмір: 76,5 х 66,5 х 173см;

Складна вішалка витримує до 20 кг білизни.

Вага брутто: 5,4 кг;

Розмір упаковки: 89,5 x 28,5 x 9,5 см.

Накладений платіж.

Можна замовити без ставки.