Супер!Люкс!Щербет для зняття макіяжу Trimay Mellow 100 г

Крок ставки - 20 грн

Ставки приймаються до 14 жовт. 22:31


На Кашалоті 3 роки
126 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Дивіться інші мої лоти.Строк реалізації до: 27.03.2025.Щербет для зняття макіяжу Trimay Mellow U Cleansing Balm делікатно видаляє стійкий пігментований макіяж, очищає пори від залишків косметики, легко змивається водою, не залишає жирної плівки, зволожує і надає м'якість. Містить ферментований комплекс, рослинні олії, екстракти баобаба, центели та портулаку, ніацинамід.

Додаткові компоненти, що діють:

Екстракт баобаба (12%) швидко вбирається, живить, розгладжує та пом'якшує, підтримує пружність, не закупорює пори та не викликає запалень.

Екстракт центели азіатської заспокоює, має протизапальний та протинабряковий ефект, зміцнює стінки судин, допомагає у боротьбі з куперозом, стимулює вироблення колагену.

Екстракт портулаку сприяє загоєнню, прискорює регенерацію, зменшує надмірне вироблення себуму,

Комплекс олій (жожоба, інка-інчі, апельсин та бергамот) насичує вітамінами та антиоксидантами, продовжує молодість шкіри, перешкоджає передчасному утворенню зморшок та підвищує еластичність.

Ніацинамід (вітамін В3) зменшує жирний блиск і регулює вироблення шкірного сала, освітлює, запобігає появі пігментних плям, зміцнює гідроліпідний бар'єр.

Спосіб використання: Нанесіть щербет на суху шкіру, круговими рухами розподіліть по шкірі, змиваючи макіяж, і змийте теплою водою.

Об'єм: 100 г