Стоп!Тонізуючий крем для обличчя 7 в 1, об'єм 50 мл.

Стартова ціна - 49 грн

Крок ставки - 20 грн

Торги закриті


На Кашалоті 5 роки
0 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

7 в 1 кремі для макіяжу, лише 1 крок, щоб мати гладку шкіру - автентичний стандарт!

Не містить масла.

C- Complexion - забезпечує миттєвий, тривалий рівний тон шкіри. Унікальний зволожувач - зволожує шкіру протягом 24 годин.

C - Correction - довготривале відновлення вашої шкіри. Колір шкіри більш ідеальний. Додано +50% антивікових сполук для природного тону шкіри.

+ Існує 7 застосувань:

Здатність освітлювати та покращувати мелазму, веснянки та темні плями, спричинені ультрафіолетовими променями. Особливо здатний боротися з ознаками старіння, зменшуючи появу зморшок і веснянок.

- Текстура CC Cream більш тонка і легка, не жирна, не забиває пори. Абсолютно без масляного екстракту - без масла, тому надзвичайно підходить для тих, у кого жирна шкіра та шкіра, схильна до вугрів.

Має сонцезахисний індекс SPF 15. Допомагає захистити шкіру від шкідливого впливу UVA та UVB променів.

- Потужна омолоджуюча сироватка

Добре покриває поверхню шкіри, має здатність надзвичайно добре коригувати нерівний колір шкіри та освітлює шкіру. Створіть ідеальну основу.

- Це ідеальний крем для зайнятих людей, які не мають часу на складний макіяж або хочуть найлегший, найприродніший макіяж.

Як використовувати:

Після очищення обличчя очищувальним засобом рівномірно нанесіть крем Olaz Total Effects 7 IN ONE CC, щоб створити гладку, сяючу основу.