Стійкий гель для брів L'Oreal Paris оригінал

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 250 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 7 разів

Торги закриті


На Кашалоті 2 роки
141 лот

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Характеристики товару Стійкий гель для брів L'Oreal Paris Unbelieva Brow, 3.4 мл

Бренд

L'Oreal Paris

Країна виробництва

Канада

Вид

Гель для брів

Клас

Мідл-маркет

Текстура

Гелеподібна

Призначення

Для брів

Ефект

Матовий

Опис товару Стійкий гель для брів L'Oreal Paris Unbelieva Brow, 3.4 мл

Акуратні та доглянуті брови можуть повністю змінити вигляд обличчя, тому не варто нехтувати засобами їхнього макіяжу. Зверніть увагу на новий гель для брів Unbelieva Brow від французького бренду L'Oreal Paris. Засіб фарбує брови, надає їм ідеальної форми і робить їх візуально густішим. Гель створює плівку, яка м'яко обволікає волоски, не боїться підвищеної вологості та тримається на бровах до 48 годин.

Пігментований гель швидко висихає та закріплює волоски у потрібному напрямку. Ви можете регулювати інтенсивність відтінку, завдаючи один або кілька шарів.

За допомогою двостороннього пензлика, що йде в комплекті, ви легко нанесете засіб на брови. Скошена кисть створює чітку форму, а щіточка розчісує та укладає волоски у потрібному напрямку.

Засіб випущено в декількох натуральних відтінках, тому кожна дівчина легко підбере свій. Тюбик з лаконічним дизайном легко поміститься в косметичку, а нейтральний аромат не дратуватиме під час макіяжу.

Гель для брів Unbelieva Brow безпечний у застосуванні, оскільки не містить шкідливих компонентів на кшталт фталатів та парабенів. В результаті його застосування ви отримаєте акуратні та доглянуті брови за лічені хвилини.

Склад товару Стійкий гель для брів L'Oreal Paris Unbelieva Brow, 3.4 мл

Aqua / Water, Isododecane, Trimethylsiloxysilicate, Polymethylsilsesquioxane, Peg-10 Dimethicone, Butylene Glycol, Silica, Disteardimonium Hectorite, Peg-30 Dipolyhydroxystearate, Glycerin, Lauryl Peg-9 rylyl Glycol, Triethoxycaprylylsilane, Glyceryl Polyacrylate, Ethylhexylglycerin, Polyhydroxystearic Acid, Sorbic Acid, Galactoarabinan, Tocopheryl Acetate, Tocopherol. Може містити: Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499/Iron Oxides Ci 77891/Titanium Dioxide. Точний склад пігментів вказано на упаковці.

Як використовувати Стійкий гель для брів L'Oreal Paris Unbelieva Brow, 3.4 мл

1. Легко нанести гель на брови, щоб додати кольори та заповнити пробіли.

2. Промалювати пензлем форму брів.

3. Зафіксувати щіточкою брови у потрібному положенні.