Стійка для зберігання взуття UTM Shoe Rack 5 полиць

Стартова ціна - 370 грн

Бліц-ціна - 770 грн

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 2 роки
202 лоти

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Обмін протягом 5 днів

Про товар

Кількість пар взуття у людини – безліч. Чотири сезони, а також міжсезоння змушують нас мати взуття на всі випадки життя. Пляски, домашні капці, сандалії, черевики, чоботи і туфлі у кожного члена сім'ї створюють величезну проблему для зберігання, займаючи всю вільну площу в шафах і на полицях. У передпокоях збирається велика кількість змінних предметів, які елементарно заважають проходу та створюють хаос.

Стійка – органайзер для взуття (amazing shoe rack) призначена для постійного та тимчасового утримання аксесуарів. Є елегантною ажурною етажеркою з п'ятьма полицями. Унікальний дизайн не обтяжує приміщення, завдяки тому, що самі полиці є легкими напрямними, зручними для зберігання черевиків і туфель з будь-яким підбором і різноманітною формою.

Переваги:

1.    Міцний, легкий, інертний матеріал;

2.    Зручна і проста у складанні;

3.   Дозволяє зберігати одночасно до п'ятнадцяти пар різного призначення;

4.    Легка в обслуговуванні та зберіганні;

5.    Оригінальна конструкція дозволяє при зменшеній ширині зберегти повний функціонал;

6.    Підходить для будь-якого інтер'єру;

7.    У складеному вигляді займає мало місця і зручна у транспортуванні;

8.   Можна використовувати як обувницю в передпокої або як місце для постійного зберігання в вбиральні;

9.    У зібраному стані містить 5 відділень.

Органайзер легкий у використанні. Дістаньте з коробки деталі і, дотримуючись інструкції, зберіть етажерку. Стійкі ніжки виключають перекидання. Розмістіть важкі вироби, такі як чоботи та зимові черевики, на нижніх рядах, легші туфлі та капці – на верхніх. Крім того, етажерку можна використовувати як банкетку, а також як підставку для сумок, шарфів та інших аксесуарів, просушування парасольок або мокрих чобіт. Етажерка елегантно впишеться у Ваш інтер'єр, не займе багато місця та дозволить оптимально використовувати простір у коридорі та будь-якому іншому приміщенні будинку чи квартири.

Габарити (ВхШхГ): 59х19х59