♕ Стильні Softshell штани dryactive plus від Tchibo(Німеччина), розмір наш 44-46 (36 євро)

Стартова ціна - 144 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 2 роки
1,8 тис. лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Кожен, хто дуже активний зовні, висуває дуже високі вимоги до свого одягу. Жіночі штани м'які, міцні і дуже легкі. Стійкий до впливу води та бруду завдяки екологічно чистому просоченню ecorepel®. Анатомічно пошиті коліна. Дві втоплені кишені і дві задні кишені на блискавці.

колір: Чорний.

Softshell

Одяг Softshell є ідеальним доповненням до класичного способу одягання "цибуля". Вони забезпечують регульований клімат тіла та гарантують високий комфорт носіння завдяки їхній легкій вазі. М'який та еластичний матеріал гарантує оптимальну свободу рухів, а одяг із нього ідеально підходить для занять спортом на відкритому повітрі. Вони також захищають від вітру та холоду.

матеріал:

90% поліамід, 10% еластан.

Підкладка кишені – 100% поліестер.

"""

ПОТ: 38 см

Напівобхват стегон: 45 см

Довжина/крок: 105/81 см

"""

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!

  • sheile 12 березня, 14:17

    144

  • InSel 12 березня, 17:00

    154