Стильне елегантне плаття від Tchibo (Німеччина), розміри наші: 46-48 (40/42 евро), з поясом

Стартова ціна - 80 грн

Бліц-ціна - 80 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 10 роки
45 лотів

Укрпошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Блузовое плаття

Є елегантні, повсякденні або грайливі плаття, а є такі, в яких є трохи всього. Як цей. Завдяки своєму мякотекущему якості віскозного розтягування, плаття особливо добре підходить до тіла, в той час як еластан гарантує, що воно зберігає свою форму, ідеально сидить і зручно в шкарпетці.

жіночий силует

Стильне плаття вирізане в легку A-лінію і має декоративну стрічку для краватки з пензликами на талії. Вона підкреслює жіночний силует і задає модний знак оклику з квітковим принтом у вигляді полотна і докладної вишивкою на передніх плечах. Сукня має дві бічні кишені, а манжети оздоблені еластичним поясом і декоративної окантовкою.

підходить

стандартний крій

колір

Чорний з білим квітковим відбитком

матеріал

95% віскоза (від Лензінга), 5% еластан

****************************************

заміри:

ПОГ: 54 см

ПОТ: 55 см

Напівобхват стегон: 58 см

Довжина: 102 см

Довжина рукава: 63 см.

****************************************

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см. Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!