☘ Стильна кофточка в смужку, Tchibo (Німеччина), розміри наші: 54-56 (48/50 євро)

Стартова ціна - 238 грн

Бліц-ціна - 238 грн

Крок ставки - 20 грн

Торги закриті


На Кашалоті 8 роки
1,5 тис. лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Смугастий тонкий трикотажний светр Смужки створюють сучасні акценти. Як і цей легкий, тонко в'язаний светр: Поєднання філігранних червоних і широких синіх смуг на білому тлі надає йому невимушений вигляд, а декоративна металева пластина по подолу додає трохи акценту. Високий комфорт при носінні. Жіночий светр має класичний круглий виріз, а його закруглений поділ оброблений з бічними щілинами. Завдяки високому вмісту віскози, він особливо м'який на шкірі, в той час як еластан забезпечує збереження форми, ідеальну посадку і додатковий комфорт при носінні. Зручний топ має вузькі ребристі манжети на декольте, подолі і кінцях рукавів.

Колір: темно-сині-червоно-білі смуги.

Матеріал: 80% віскоза (від Лензінга), 18% поліамід (PA), 2% еластан.

****************************************

ПОГ: 67см,

Довжина рукава: 65 см,

Довжина: 71 см.

****************************************

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!