Степманія килимок для танців

Крок ставки - 20 грн

Ставки приймаються до 5 лист. 21:38


На Кашалоті 9 роки
11 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Танцювальний килимок Extreme Dance Mat ∙ Килимок для танців DANCE MAT ∙ USB підключається до ноутбука, персонального комп'ютера, телевізора, завдяки набору перехідників та тюльпанів, і вже готовий до роботи! На екрані ноутбука з'являтимуться підказки, як рухатись. щоб заробити більше балів і перемогти суперника. Ви зможете вдома влаштовувати справжнісінький танц підлогу та змагання, всім буде весело!

Головні переваги:

активний відпочинок у компанії;

не має вікового обмеження;

допоможе Вам та Вашим близьким відірватися від моніторів та телефонів та весело провести час з користю;

не залишить нікого байдужим;

кількість активних кнопок на танцювальному килимку: 10;

є можливість підключення до ноутбука, ПК, X-box, телевізора, завдяки USB конектору

розмір килимка (92 х 80 см;) дозволить не відчувати себе скутим танцюючи на ньому;

не ковзна поверхня усуне ризик травмування та падіння;

довжина дроту для підключення килимка: 1,7 м;

X-peme Dance Pad створений із матеріалів на основі спортивних матів, не містить токсичних речовин, не має стороннього запаху;

зберігати килимок для танців легко, достатньо скласти його в 4 рази і помістити в коробку, розмір у складеному вигляді: 30 х 30 х 8 см;

має невелику вагу, всього 690 г.

Танцювальний музичний килимок Dance Pad - пружний мат, трохи менше ніж у спорт-залах, який виконаний з високоякісних матеріалів, прослужить Вам довгі роки. Відмінний подарунок для Вас та Ваших близьких, гостей, дітей, який збере всіх разом для змагання у танцях!

Відмінний час Вам забезпечено за допомогою Танцювального музичного килимка Dance Pad. Килимок потрібно підключити до комп'ютера (ноутбука).

На диску записано інсталяційний файл для програми, необхідної для роботи з килимком. Вставляємо диск в дисковод (CD, DVD), встановлюємо додаток на ПК. Після встановлення програми при запуску гри на монітор ПК (ноутбука) виводиться зображення - стрілочки, що летять, які показують, які кроки потрібно робити в даний момент часу.

У грі використовуються 270 музичних треків, записаних на диск, що входить до комплекту.