Sos-маска для глибокого очищення шкіри Ів роше 30мл yves rocher

Крок ставки - 5 грн

Ставки приймаються до 3 серп. 14:30


На Кашалоті 6 років
158 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Як освіжна хвиля зволоження, SOS-маска Hydra Végétal – перший зволожувальний догляд із висококонцентрованою клітинною водою Едуліса для швидкого відновлення зневодненого стану шкіри. Маска миттєво наповнює шкіру вологою, позбавляє від сухості та дискомфорту, освіжає, розгладжує зморшки та лінії дегідратації, додає пружності та природного сяяння з першого нанесення

Ніжна крем-гелева текстура маски у зручному форматі тюбика містить 97% інгредієнтів натурального походження, зберігає природний pH шкіри, має веганську формулу (не містить інгредієнтів тваринного походження)

Активний інгредієнт догляду Hydra Végétal (Гідра Вежеталь) – клітинна вода Едуліса, що діє за принципом гіалуронової кислоти рослинного походження: стимулює  наповнення вологою глибоких шарів епідермісу та утримує молекули води всередині шкіри. 

Едуліс – потужний зволожувальний інгредієнт, сукулентна рослина, що здатна накопичувати вологу всередині листя, витримуючи стресові фактори навколишнього середовища та складні природні умови. Завдяки унікальному процесу швидкої натуральної екстракції рослини, вирощеної за принципами агроекології в Бретані, у Франції, клітинна вода Едуліса зберігає активні зволожувальні молекули для безперервного зволоження та відновлення балансу шкіри обличчя.

 

Результати клінічного дослідження:

94% стверджують, що маска має освіжну текстуру***;

92% стверджують, що текстура догляду приємна***;

91% стверджують, що маска має приємний аромат***.

 

Результати дослідження задоволеності споживачів:

97% підтверджують, що маска забезпечує комфорт шкірі обличчя***;

90% стверджують, що шкіра стає відновленою та наповнюється енергією***;

88% стверджують, що шкіра отримує інтенсивне зволоження***;

83% стверджують, що маска миттєво розгладжує зморшки та лінії зневоднення**.

Тестовано під дерматологічним контролем.

Продукт не містить пластикової обгортки для скорочення використання пластику та турботи про природу.

Рекомендації щодо використання: Наносьте щільним шаром 1 або 2 рази на тиждень на попередньо очищену шкіру обличчя, уникаючи контуру очей. Залиште на 5-15 хвилин та приберіть залишки маски за допомогою ватного диска. Додайте до маски свої щоденні засоби догляду Hydra Végétal для підсилення зволожувального ефекту. Наприклад, нанесіть Сироватку Інтенсивне зволоження 100 годин перед використанням SOS-маски. Після зняття – зволожувальний крем Hydra Végétal.

Оплата на карту Приватбанку

Відправка УП НП протягом трьох робочих днів після оплати