Сонцезахисний спрей Nivea Sun освіжаючий spf 30

Крок ставки - 20 грн

Ставки приймаються до 21 черв. 09:43


На Кашалоті 7 роки
17 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Сонцезахисний освіжаючий міст NIVEA SUN "Захист та сухий дотик" SPF 30 втілює в собі інноваційний підхід до захисту від сонця, надаючи не лише неперевершений захист від шкідливого впливу UVA та UVB променів, але й гарантує миттєве відчуття свіжості. Його формула створена таким чином, щоб забезпечити невидимий захист на шкірі, не залишаючи білих слідів або жирної плівки, що робить його ідеальним для кожного відтінку шкіри. Спрей легко наноситься, забезпечуючи рівномірне покриття.

Переваги NIVEA SUN:

- Прозора формула, непомітна на шкірі.

- Глибоке зволоження шкіри.

- Тривалий водостійкий ефект.

- Зручне нанесення.

- Протестовано під дерматологічним контролем.

Сонцезахисний освіжаючий міст NIVEA SUN "Захист та сухий дотик" SPF 30 містить гліцерин, що забезпечує зволоження шкіри, запобігаючи її сухості та лущенню під час тривалого перебування на сонці. Водночас, має водонепроникну формулу. Спрей є надзвичайно зручним у використанні завдяки можливості розпилення під будь-яким кутом. Продукт підходить для використання під час занять спортом. Протестований під дерматологічним контролем. Завдяки своїй легкій та нежирній текстурі, він швидко вбирається, не залишаючи відчуття липкості чи дискомфорту на шкірі.

Строк до 05.2024. все ок.

_______________________________________

Фото дивимось уважно, якщо є питання-задавайте ДО закінчення лоту. Повернення немає. Поважайте свій та мій час. Дякую за розуміння.

Відправлю УП/НП. Відправляю раз на тиждень, частіше не можу. Враховуйте, будь ласка.