Сонцезахисна шторка-жалюзі Vehicle shade з автоматичним згортанням гармошкою

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Ставки приймаються до 11:46


На Кашалоті 2 роки
149 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Сильне сонячне світло, що підіймає температуру в салоні до нестерпного рівня, турбує Вас щороку. Із сонцезахисною шторкою жалюзі ця проблема Вас більше не потурбує. Сонцезахисна шторка має здатність відбивати сонячне світло та високу температуру плавлення. Дуже зручно встановлювати й прибирати шторку, оскільки вона встановлюється на присоски та має функцію автоматичного згортання.

Сонцезахисна шторка-жалюзі може знадобитися вам не тільки для захисту від сонця, але й від сторонніх поглядів, створюючи конфіденційну атмосферу в салоні авто. Також можна використовувати його на вікнах у Вашому будинку та інших місцях, де є скло та сонце.

НЕ БЕСПОКОЙТЕСЬ О ПАДЕНИИ. Присоски великі, сильно вбираються і стійкі до високих температур. Обов'язково протріть скло перед використанням, щоб переконатися, що сонцезахисна шторка щільно прилягатиме до вікна.

ЗБЕРІГАЙТЕ АВТОМОСТИЛЬ ОХЛОЖЕННЯМ. Відбивальна поверхня з алюмінієвої фольги ефективно ізолює салон автомобіля від ультрафіолетового випромінювання, захищаючи приладову панель автомобіля від сонячних опіків.

УНІВЕРСАЛЬНИЙ РОЗМІР. Оскільки сонцезахисна шторка-жалюзі на лобове скло висувна, її можна зафіксувати на потрібній відстані, а висоту відрізати відповідно до розміру лобового скла вашого автомобіля.

ОЧЕНЬ ЛЕГКО ВИКОРИСТОВУВАТИ. Сонцезахисна шторка кріпиться безпосередньо до лобового скла за допомогою 4 потужних присосок. Коли вам потрібно скористатися сонцезахисною шторкою на лобовому склі, просто потягніть її на один кінець і закріпіть його на гачок. Коли вам не потрібно використовувати її, просто відпустіть, і вона автоматично знизиться.

Сонячні промені можуть призвести до перегрівання кермового колеса, сидінням, пряжкам ременів і автомобільним аксесуарам. Це може викликати опіки або сильні болі в дотику. Сонцезахисна шторка відбиватиме світло, знижуючи внутрішню температуру та зберігатиме прохолоду в салоні.

У комплекті до шторки додається гачок на 2 присосках, на якому фіксується шторка у відкритому