Соковитискач для цитрусів бездротовий електричний портативний SV Usb-LY9 400мл.

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 5 жовт. 07:20


На Кашалоті 12 років
222 лоти

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Соковитискач для цитрусів бездротовий електричний портативний SV USB-LY9 400мл.

1. Безпечний пластик

2. Не ковзає

3. Захист від перезавантаження

Чи буває у вас таке що вам хочеться свіжого фруктового або ягідного соку, але ні в чому його зробити? Тоді ось вам вирішення вашої проблеми. Багатофункціональний цитрусовий електричний соковитискач, може використовуватися для всіх видів цитрусу та ягід. Кухонний комбайн дозволить вам отримувати корисний сік холодного віджиму, в якому зберігається до 80% вітамінів, антиоксидантів та мікроелементів. Соковитискач для цитрусових з притискним механізмом призначений для віджиму соку з цитрусових плодів малого та середнього розміру.

Подача соку здійснюється відразу у ваш келих. Соковитискач зручно мити, всі знімні частини легко виймаються. Компактний кишеньковий дизайн чудово виглядатиме на вашій кухні. Одна клавіша для запуску, яка може заощадити час і сили звільнивши руки, є ідеальним помічником для кухні. Потужний пристрій швидко приготує до 2 л соку на одному заряді, а завдяки широкому отвору завантаження вам не доведеться попередньо розрізати фрукти і овочі на шматочки або очищати їх від шкірки. Завдяки високій ефективності приладу ви будете насолоджуватися різними для вас свіжими соками або лимонадом без жодних турбот. У портативній міні соковижималці ви можете зробити собі сік з яблук, апельсинів, кавунів, лимонів, винограду, груш, ягід, гранату та багатьох інших фруктів та ягід.

Соковитискач повністю портативний, заряджається від USB шнура, що дозволяє використовувати в будь-якому місці і в будь-який час. Кухонний аксесуар повністю безпечний без ножів та лез на шнековій основі, також є нековзна підстава для стійкості.

Трохи прим'ята упаковка