Сироватка для обличчя Sersonlove Nicotinamide з ніацинамідом 7штх2 мл

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 210 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 8 років
19 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Освітлююча сироватка з ніацинамидом Sersanlove Nicotinamide Ampoule Esence володіє сильним водоблокуючим і зволожуючим ефектом. Зменшує і запобігає тьмяному, жовтому кольору шкіри в процесі раннього старіння.

Об'єм: 14 мл (7 ампул по 2 мл)

Термін придатності до 25.10.2023

Основні інгредієнти:

Ніацинамід - сприяє стимуляції синтезу колагену і покращення захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідемальну втрату вологи зі шкіри і знизити пігментацію, пом'якшує, підвищує еластичність шкіри, зволожує, звужує пори, заспокоює, ефективний для чутливої шкіри, покращує дію і покращує мікроциркуляцію крові, освітлює.

Арбутин - сприяє освітлюванню пігментації та загального тону шкіри шляхом впливу на синтезу меланіну, захищає від негативного впливу ультрафіолетового випромінювання, підвищує бар'єрні функції шкіри.

Фермент дріжджів - зміцнює імунітет шкіри, покращує її мікробієм, робить менш чутливою до зовнішніх подразників.

Спосіб використання: 

Натисніть верхню частину ампули, вставте гільзу в білу лінію горлика пляшки і обережно зламайте верх ампули;

знов одягніть гільзу на відкриту ампулу;

Злегка двома пальцями стисніть набір для дозування, щоб завдати необхідної кількості ессенції на долоню, нанести його на обличчя і акуратно помаскувати до всмоктування.

Після використання накрийте кришкою свіжої і тримайте в темряві (рекомендований дозування становить один флакон на день, протягом 24 годин) 

Склад:  

Вода, 1,3-пропандиол, гліцерин, сополімер гліцерина і акрилової кислоти, два глизола, сополімер PVM / MA, бетарин, бетарин, гідросиетилхаус, п-метилетатофенон, зомери вуглеводів, аллантоїн, альлантоїн, акрилова кислота (ефір) / C10-30 алканол. Зшитий акрилатилом полі, бутандіол, 1,2гліколь, феніпротонова кислота, амінозна кислота (ефемінано) / C10- 30 афраміна-30 алканол.