Силіконовий килимок для ванної антиковзаючий. Прозорий

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 120 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 5 разів

Торги закриті


На Кашалоті 2 роки
107 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Коли ви купуєте аксесуари для ванної кімнати, то потрібно звертати увагу не тільки на комфорт і зручність, але ще й безпеку, це особливо стосується килимків. Оскільки підлога у ванних найчастіше кахельна, а в разі потрапляння на неї води вона стає дуже слизькою. Вибір килимків дуже великий, але не всі мають протиковзкі властивості.

Килимок виготовлено з якісного, еластичного, зносостійкого матеріалу - силікону, не великого, зручного розміру. Зі зворотного боку його розташовані присоски, завдяки яким килимок міцно кріпиться до підлоги ванної кімнати, до душової кабінки або до самої ванни, для безпечного приймання водних процедур. Такий килимок убезпечить вас і вашу сім’ю під час купання або після нього, підходить як для найменших, так і для людей похилого віку. Він не ковзає, практичний. Він стане не тільки безпечним аксесуаром, а й міні-масажером для ступень ніг, завдяки опуклостям на його поверхні. Не потребує спеціального догляду, він легко миється і швидко висихає.

Переваги килимка для ванної:

- еластичний і якісний матеріал;

- легкий і зручний;

- практичний;

- підійде на підлогу, у ванну або в душову кабінку;

- універсальний;

- безпечний - кріпиться на присосках;

- легко миється і швидко сохне.

Характеристики килимка для ванної:

Кріплення: присоски.

Розмір: 69*36 см.

Матеріал: силікон.

Колір: Прозорий

Убезпечте себе і свою сім’ю на слизькій підлозі у ванній за допомогою такого силіконового килимка на присосках і не хвилюйтеся за близьких та рідних