Силіконові плівки-кришки для посуду Stretch and Fresh 4 шт

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 130 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 5 роки
147 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Як часто буває, що залишився салатик з вечері або обіду, вирішили поставити в холодильник, а підходящої кришки для тарілки немає, і як на зло, харчова плівка закінчилася. І таких подібних ситуацій буває досить багато, що ж робити в таких випадках? Тоді вам допоможуть у цій справі силіконові кришки Stretch and Fresh. Вони ідеально і без усіляких проблем здолають поставлені завдання.

Комплектація:

1. Велика плівка-кришка 18,5 x18,5 см - 1 шт.

2. Середня плівка-кришка 14x14 см - 2 шт.

3. Маленька плівка-кришка 9,5 х 9,5 см - 1 шт.

Матеріалом, з якого виготовлені дані кришки, є харчовою платиновий силікон, який ідеально тягнеться і без всякого праці щільно закриває необхідну тарілку, чашку, миску і навіть каструлю. Силіконові плівки-кришки Stretch and Fresh впритул натягаються на посуд, тим самим роблять вакуумне місце всередині, що дозволяє їжу і продукти довше зберігати свіжими і не так швидко зіпсується. Прозорість плівки дає можливість побачити утримання посуду, кожен раз не знімаючи кришку. Таке пристосування не пошкоджується при відкриванні, як фольга і харчова плівка, і має досить довгий термін дії.

Силіконові кришки плеки Stretch and Fresh дуже легкі у використанні. Необхідно всього лише протерти сухим рушником краї ємності, яку бажаєте накрити, потім натягнути кришку по всій поверхні і спокійно відправити їжу в герметично закритому посуді в холодильник. Це дозволить не збирати страві інші запахи і дасть можливість якомога довше бути свіжим і не портящимся. Чотири кришки, які йдуть в комплекті, мають різний розмір і дозволяють накривати тарілки з будь-якими розмірами та формами (чи квадратні, круглі, овальні та інші).

Також силіконові кришки Stretch and Fresh можна використовувати і для збереження вже надрізаних овочів і фруктів. Наприклад, якщо Ви з'їли не повністю диню, кавун, яблуко, грушу. Чи використовували тільки частину гарбуза для каші чи не цілу капусту в борщ і салат. Це вбереже продукти від обвітрювання і зберегти первинний смак. Доглядати за кришками Stretch and Fresh дуже просто: необхідно всього лише помити їх під теплою водою і протерти. Силіконові кришки Stretch and Fresh стануть незамінним помічником на кухні для кожної господині.

Лоты КОМБИНИРУЮ 7-14 дней,с момента первой покупки , при условии своевременной оплаты лотов, согласно правилам аукциона и наличии адреса для отправки.

Банальная необходимость освободить дополнительные метры для хранения Ваших же лотов.

ВАЖНО!!! Комиссию НЕ принимаю! Убедительная просьба определиться с необходимостью приобретения товара до нажатия заветной кнопки.

Если Вы не отвечаете на сообщение, не подтверждаете сделку, нет оплаты, согласно правилам аукциона-лот перевыставляется, Вы получаете Отрицательный отзыв. Не согласны – не делайте ставок, берегите мое время и свою репутацию.

РАСПРОДАЖА!!!! Продаю новые вещи свои и своей семьи (вещи в основном б.у, но все в хорошем и отличном состоянии) Многие новые вещи, до которых просто не дошла очередь (похудел-поправился) Много мелочей, купленных раньше, но руки не доходили ...

Ставки делаем обдуманно, Фото смотрим Внимательно.

Нюансы указываю, если таковые есть, обмена и возврата нет.

Не стесняйтесь задавать вопросы, с радостью на них отвечу, могу сделать дополнительные фото.

Отправка Новой почтой (в течение 1-2 двух дней) или укр почтой ( отправляю по субботам, по возможности раньше, вторник-среда)

Интересует ТОЛЬКО ПРОДАЖА.

Хорошего настроения и удачных покупок!!!Мирного нам неба!

.

Відгуки

Товаром я осталась довольна!